Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tietoja meistä

Ratsastus Granifiq Oy on perustettu 2016. Ratsastus Granifiq aloitti ratsastuskouluna Luvialla ja laajensi 2020 toimintaansa ratsastusvarusteiden myyntiin. Ratsastuskouluna Granifiq haluaa tarjota laatua asiakkaille osaavilla hevosilla, koulutetuilla opettajilla ja pienryhmätunneilla. Granifiq haluaa mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun ja opetushevosilla kilpailemisen. Ratsastusvarusteiden myyjänä haluamme tuoda asiakkaillemme hyvällä hinta-laatusuhteella laadukkaita ratsastusvarusteita. Arvostamme tuotteissa laatua, tyylikästä ulkonäköä ja kilpailukykyistä hintaa. 

Ratsastuskoulumme löydät Facebookista Ratsastus Granifiq ja Instagramista ratsastusgranifiq. Ratsastusvaruste puolen päivityksiä voit seurata Facebookissa Varuste Granifiq ja Instagramissa varustegranifiq. Ratsastuskoulun tapahtumia löydät myös Tiktokista Ratsastus Granifiq.

Varuste Granifiq myymälästä voit noutaa verkkokauppatilauksesi. Nouto onnistuu päivittäin. Olemme auki sovittaessa ja voit tulla ostoksille ja esimerkiksi sovittamaan vaatteita kaikessa rauhassa. 

Ratsastus Granifiq toimii samoissa tiloissa, joissa yrittäjämme Pauliina vietti lapsuutensa äitinsä ratsastuskoulussa. 2021 maneesin yläkertaan remontoitiin tilat Varuste Granifiqille.