Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Varuste Granifiq on Ratsastus Granifiq Oy ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ratsastus Granifiq 2778178-3 Kortalhontie 2 29100 Eurajoki 0405047100. Ratsastus Granifiq pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset myös mobilepaylla tai tilisiirtona.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Tilauksen voi myös noutaa Luvian liikkeestä.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Asiakas maksaa tuotteen palautuksen. Jos tuote vaihdetaan toiseen, asiakas maksaa tuotteen palautuksen, tuotteen tarkistuksen jälkeen asiakas maksaa uuden tuotteen toimituksen.

Palautuksista aina ilmoitus yritykselle etukäteen varustegranifiq@gmail.com

Palautus:

Ratsastus Granifiq Oy

Antinkatu 20 a A 17 28100 Pori


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


varustegranifiq@gmail.com 040 5047100