Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Effax kiillotussieni speedy leather shine

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Effax saapasrasva 75 ml


3 tuotetta varastossa.  
7,50 €
Tuotekuvaus

Effax kiillotussieni nahkavarusteiden putsauksen viimeistelyyn. Kiillotussieni saa nahan kuin nahan pinnan näyttämään hyvältä, puhtaalta ja kiiltävältä. Kätevä käyttää ja säilyy omassa kotelossaan jonka ansiosta sieni on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kilpailuihin.

Nahanhoitotuotteita valmistava Effax on saksalaisen Schweizer-Effax konsernin omistama tuotemerkki, kuten hevosten hoitotuotteita ja lisäravinteita valmistava Effolkin. Effaxin korkealuokkaiset, nahkaa hellästi ilman vettä puhdistavat ja hoitavat tuotteet sopivat niin ratsastustarvikkeiden, autojen sisustuksen, nahkaesineiden kuin moottoripyörien varusteidenkin huoltamiseen.

Effaxin laajan hoitotuotevalikoiman tuotteet pitävät varusteet hyväkuntoisina ja puhtaina. Testattujen, laadukkaista raaka-aineista valmistettujen ja käytössä hyväksi havaittujen tuotteiden yhdistelmä tarjoaa parasta mahdollista huolenpitoa sekä hevosen että ratsastajan nahkavarusteille. Valikoimasta löytyy saapasrasvojen, kiillotussuihkeiden nahkaöljyjen, -balsamin, ja –saippuoiden lisäksi myös homesuoja-aine sekä istuntaa tiivistävä satulaliima.

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.