Tervetuloa ostoksille Varuste Granifiq verkkokauppaan. Toimitusmaksu 5€, yli 75€ tilauksiin toimitus sisältyy.

SD Design

Tanskalainen SD Design on valloittanut meidän ja monien asiakkaidemme sydämet. Näihin suitsiin ja muihin tuotteisiin ei vain voi olla ihastumatta. SD Design yhdistää tuotteissaan ainutlaatuisen suunnittelun ja täydellisen istuvuuden. He suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja tekevät sydämestään jokaisen mallin. Kaikki suitset ja otsapannat on nimetty heidän asiakkaiden erityisten hevosten mukaan.

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna. Ne on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaikissa on kaarevaksi muotoiltu otsapanta, joka istuu upeasti hevosen otsalle. Otsapannat on koristeltu toinen toistaan upeammin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. Lisäksi jokainen tuote on laadukas ja todella kaunis.

Niskaremmin on tärkeää olla anatomisesti muotoiltu, jotta korvilla on tilaa liikkua ja niskaremmi ei lisäisi painetta niskaan ja hermoihin.

Turpahihnan mallin kuuluisi antaa kuolaimelle tilaa ja välttää kosketusta hermoihin. Turpahihna ei saa lisätä painetta hampaisiin. Pehmusteen kuuluisi olla pehmeä ja paksu minimoimaan painetta.

Parasta tuotteissa on, että niissä on ehkä kaikkein paras hinta-laatusuhde, mitä suitsissa on nähty.


35 tuotetta
  • Sivu 1 / 1