Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Zandona

Huipputeknisistä Zandona suojista löydät 100% italiailaisvalmisteiset, huippuominaisuuksin varustettua suojasarjat joka tarpeeseen.Zandona Carbon Air sarja on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen suojan estehevosille. Anatomisesti muotoillun erityisestä TPU materiaalista valmistetun pääliskuoren alla oleva erittäin kevyt ja kestävä hiilikuitukerros suojaa jänteitä ulkoisen hankauksen aiheuttamalta lämmöltä ja antaa jänteille eritysen vahvan suojan iskuja vastaan. Lisäsuojaa ja käyttömukavuutta antaa myös hiilikuitukerroksen alla oleva geelipatja. Suojien rei'itetty neopreenivuori ja moilemmin puoliset ilma-aukot tekevät suojista erityisen hengittävät. Suojien muotoilussa on erityisesti kiinnitetty huomiota hevosen jalan rakenteeseen ja Flex Zone mahdollistaa optiomaalisen liikkuvuuden.

Zandona Superior Air sarjan suojat on suunniteltu tarjoamaan erityisen suojan estehevosten jaloille. Superior Air suojien pinta on erityistä TPU-materiaalia. Geelipatjat kuoren alla suojaavat jänteitä iskuilta ja tekevät suojista erityisen mukavat. Suojien rei'itettyä neopreenia oleva vuori ja ilmastointiaukot pitävät jalat viileinä. Anatominen muotoilu ja FlexZone tarjoavat jalalle parhaan liikkuvuuden.

Zandona Soft Active Pro turvaliivi lapsille ja aikuisille on kevyt ja supermukava turvaliivi suojaamaan selkärankaa. Zandona turvaliivistä löytyy laaja valikoima eri koko yhdistelmiä pituden ja leveyden osalta. Zandona turvaliivissä on Level 2 (CE EN1621) tason selkäpanssari, sekä rinnassa ja kyljissä yhteensä neljä iskuilta suojaavaa E.V.S. patjaa. Liivin kankaana oleva S.R.D 3D tekstiili on erittäin hengittävä ja siirtää hien tehokkaasti pois iholta. 

Zandona Esatech armour pro selkäpanssari ja rintapanssari suojaavat selkärangan ja rintarangan. 

Näytetään 1 - 3 / 3 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotetta
Lajittele